Video

Gostovanje Samuila Petrovskog na studiju B

    

Gostovanje generalnog sekretara EUS-a, Samuila Petrovskog, na studiju B, gde odgovara na pitanja o Protestantskoj veri i kako u Srbiji osoba može biti vernik, pripadati takvoj zajednici i kako je takva zajednica prihvaćena u današnjem društvu.


Proslava Nove Godine EUS 2015

    

Proslava nove godine i sta su studenti imali da kazu o radu EUS-a i njihovom angazovanju i uspehu u EUS-u.


GLS Global Leadership Sumit

    

Reklama predstojece konferencije u Beogradu, koja ima za cilj da podstakne mlade lidere da budu uspesniji i da ojaca u verskim vrednostima i da takve i danas moze primenjivati u liderstvu i vodjstvu.


25 Godina EUS-a

    

Proslava povodom postojanja i rada EUS tokom poslednjih 25 godina. Šta je sve EUS uspeo postići i kakav uspeh i smer možemo očekivati


EUS konferencija na Tari 2015-e

    

Marko Stupar govori o EUS konferenciji i njegovom budućem zalaganju u EUS-u, o projektu na kome radi i drugim problemima u modernom društvu.


Uskršnji koncert 2014-te

    

Samuil govori za uskrs 2014-e na Evangelističkom Koncertu u Beogradu. Govori o Savlu, odnosno Pavlu, o njegovom životu po zapisima iz Svetog Pisma, Biblije. Samuil govori o Isusovom vaskrsenju, govori kako se zapisi u Bibliji i danas mogu primenjivati, i kako možemo mnogo naučiti o Bogu iz Biblije i naučiti o Božijoj ljubavi prema nama.


Rachel Ruvarac govori o utiscima sa kampa 2014-te

    

Rachel govori o kampu koji se odrzao, 2014-te na Tari, na Engleskom jeziku, i o tome koje su teme i o čemu su budući mladi lideri imali prilike da čuju od govornika, na kampu odnosno konferenciji.


Nik Vujičić pred svoj motivacioni govor 2012-te

    

Nik Vujičić govori ukratko na temu, kako biti uspešan u svetu, a ne ukaljati ili izgubiti, svoje vrednosti i čast.


Samuil govori o krizi u liderstvu

    

Nacionalni direktor Evanđeoskog udruženja studenata Samuil Petrovski je rekao da je liderstvo u krizi i to na svim nivoima, ne samo u politici i ekonomiji, već i u porodici, školi i drugim sferama života.